Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Uppåtgående formkurva

HundarnaPosted by Erika Nilsson Wed, March 27, 2019 18:20:36

Det sägs ju att man ska svettas in våren, men hittills har jag mest huttrat in den faktiskt. Marsvindarna kan verkligen gå genom märg och ben.

”En gång är ingen gång, men två gånger en vana,” sa jag till tjejerna igår och drog med dem på en uppbygglig tur i motionsspåren. Jag tänkte att ju snabbare man kom runt rundan i snålblåsten desto bättre, så kunde man med gott samvete slöa inne sen. Det tyckte inte Selma och Bojan. De hade inte alls någon lust att pinna på, utan maskade och nosade så mycket de bara kunde till mattes tilltagande irritation. Ja, ja, jag vet att man alltid ska framställa sig i god dager på sociala medier, men ni känner ju oss vid det här laget. Vi är inte alltid på topp. Så illa är det.

Men efter löprundan har formkurvan pekat markant uppåt.

Duktiga tjejer när vi tränade lite i vardagsrummet efter springturen.

Duktiga tjejer i förmiddags när vädret slagit om och var så behagligt att apporteringsinspirationen kom fram.

Duktiga tjejer när vi tränade rally i solskenet på tomten.

Nu återstår att se om vi är duktiga tjejer på morgondagens inplanerade rallylektion också. (Jag är mest orolig för min egen insats.)  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Nilsson Fri, March 29, 2019 18:44:23

Tack, snällis!

Posted by Therese Fri, March 29, 2019 15:35:13

Jag tycker nog att ni ändå är helt grymma! Träna efter träningen får ju ändå ses som lite överkurs. Haha! PS. Jag hittade tillbaka till dig nu ❣️