Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Huggtänder

HundarnaPosted by Erika Nilsson Fri, January 25, 2019 18:41:40

Det är lika bra att jag varnar känsliga läsare med en gång. Ni kommer att få se huggtänder i detta inlägg. Ja, alltihop är som ett enda frosseri i labradorernas skräckinjagande garnityr!

Men jag inleder med att mjuka upp er med lite naturromantik från mina hoods.

Det har snöat rejält i natt. Vintern som sådan tycker jag är gravt överreklamerad, men ska det nödvändigtvis vara vinter så föredrar jag ju alla gånger ordentligt med snö än all denna is som vi har fått dras med den senaste månaden. (Fast bäst är barmark.)

Labbarna, däremot, älskar snö och kyla och givetvis så fastnar det aldrig is och snö i deras praktiska pälsar. Annat var det för älskade pudelgubben. Usch vilka snökokor han kunde få i tassarna, stackaren.

Rent principiellt så leker Selma inte längre med andra hundar, med undantag för Bojan lite då och då. (Och ena grannens skojiga jakthundstik. Jag gissar på att det är en gråhund eller något sådant.) Men i dessa mängder av mjuk, nyfallen snö rann inspirationen till och det är nu de kommer, huggtandsbilderna! För dessa hundar brottas och småtuggar lite festligt på varandra när de leker. Inget sånt där springa runt, runt och jaga varandra inte, utan mer handfasta tag:  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Tue, January 29, 2019 16:39:54

Jätteaggressiva😅

Posted by Therese Tue, January 29, 2019 13:50:11

Hjäääälp! Skräckinjagande bestar!! 😜😂 Håller med om att vintern inte kan vara nog kort.... Men snart är det vår

Posted by Erika Nilsson Sun, January 27, 2019 13:18:03

Ja, nu är det riktigt bra med snö. Ganska mysigt, trots allt smiley!

Posted by Nelssonmatten Sat, January 26, 2019 20:45:41

Ni har ju nästan lika mycket snö som vi nu. Labbarnas huggtänder är ju bara för bra. Och exemplariskt fångade av fotografen!