Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Långhelg

HundarnaPosted by Erika Nilsson Wed, May 02, 2018 20:45:38

Under långhelgen som var hade vi finbesök av min kompis K. Vi förenade nöje med nytta och lyckades faktiskt inte bara fnissa utan också jobba en del.

Och en dag tog vi med oss Mackan på promenad ute hos antroposoferna. Då fick hundarna stanna hemma. Det var som vanligt vackert där ute, men blött och ruggigt och nästan lite marskänsla.

Hundarna fick promenera på annat håll. Visst ser det ut som om K inte har gjort något annat i sitt liv än att vandra i skog och mark med diverse bestar?

Igår ploppade det plötsligt upp vitsippor mest överallt och löven tittade fram än här, än där.

K åkte hem och hundarna fick bruka allvar igen. Eller allvar och allvar. Det är kanske inte labradorernas starkaste sida, men något åt det hållet i alla fall. Lite träning på tomten blev det.

Och också spår för Bojan. Ett kort igår, ett något längre idag.

Träningskväll på klubben ikväll med bland annat platsliggning med skott. Ljusa vårkvällar på klubben med trevligt folk och fä och bra träning, det är grejer det.  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Fri, May 04, 2018 10:41:01

Ja, vi gillar verkligen att ha besök i stugan :-) .

Du är verkligen energisk. Roligt att firman går bra!


Posted by Pernilla Fri, May 04, 2018 07:52:31

Verkar som ni haft en urmysig helg. Jag jobbade mest hela tiden, fast vid skrivbordet. Har massor att göra. /P

Posted by Erika Thu, May 03, 2018 16:38:29

Tack! Ja, öppna träningskvällar är guld värda när ljuset och värmen kommer tillbaka. Tycker det är så trevlig stämning och ordning och reda på klubben som jag tävlar för så jag försöker gå på skotten alla onsdagkvällar som jag har bara har möjlighet att ta mig iväg .

Posted by Cissi Thu, May 03, 2018 14:14:01

Härliga bilder som vanligt i din blogg :-)

Sen är jag lite avis på alla som bor hyfsat nära en klubb som har gemensamma träningskvällar, skulle vara så roligt det låter så härligt :-)


Posted by Erika Thu, May 03, 2018 11:10:36

Man tackar *rodnar klädsamt*! (Prästskräp var lite roligare, hehe.)

Posted by Katarina Thu, May 03, 2018 07:52:36

Fina bilder!!! Pestskråp (och inte prästskräp) heter växten som ser ut som en lila toalettborste. Någon gång ska det väl komma i ett korsord så man får nytta av kunskapen...