Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Glada tjejer

HundarnaPosted by Erika Nilsson Wed, March 06, 2019 18:35:56

Ni vet de där som går ut på träningsplan med en boll i snöre och en apportbock och kör… Så jobbar inte vi. En enda sketen leksak! Nej, nej, nej. Jag har alltid med mig en stor kasse fylld med diverse träningspinaler och allehanda leksaker och inte sällan byter vi leksak mellan varje övning. Kanske liiite bortskämda labradorer, det där. På så vis i alla fall. (Jag kanske kompenserar för att de aldrig får några födelsedagspresenter.)

Här nedan får ni se några exempel. Jag fotade lite i snöyran när vi tränade på tomten idag. Just det, snöyran. I jämförelse med igår kändes det nämligen varmt idag, trots minusgrader och lätt snöfall. Detta bara för att vinden hade mojnat.

Labbarna tränade förvisso bara någon kvart var och med devisen back to basics eftersom jag lade upp det lite för svårt för Bojan när vi körde i hallen igår. Inte en massa kravlande på marken och sådant förstås, medtanke på underlaget, utan snurrar och sidbyten och annat matnyttigt.

Kul, tyckte Bojan som gav järnet, inte minst när hon sprang runt med sina leksaker. Selma la lite mer krut på själva övningarna och lite mindre på att galoppera runt med grejer. Men det var två glada tjejer och det är huvudsaken. (När är labbar inte glada?)

Slemmiga grodan, en klassiker i vår flock (för den har nämligen hållit obegripligt länge):

Lite andra skojiga grejer:  • Comments(5)//voff.pronoblem.se/#post1993