Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Otippade raser

HundarnaPosted by Erika Nilsson Mon, March 04, 2019 18:19:27

Lördagen bjöd på vackert väder och hyfsat torrt i backen på den ena brukshundsklubben som jag är med i. Där hölls någon sorts gemensam lydnadsträning som min ena aussiekompis tyckte att jag skulle hänga på. Så det gjorde jag. Och det var finemang på alla sätt och vis, men lite för mycket trivselprat för att hundra procent passa mig som helst vill köra pang pang pang och gärna att någon i förväg har tänkt ut hur allt ska organiseras dessutom. Jag vet, jag är tråkig. Jättetråkig på så vis.

Men det var många sympatiska ekipage som deltog och allra mest förtjust blev jag i denna irländska setter. Jag tror aldrig att jag har sett en irländsk setter lydnadsapportera förut. Hon tävlar lydnadsklass 2. Och jag undrar om hon inte är rallychampion också. I alla fall RLDM!

Det är lite som den där whippeten som jag flera gånger har sett tävla mästarklass i rally. Jätteläckert när aningen otippade raser kommer så långt!

På söndagen övergick allt till mera marsaktig känsla med en massa snö, slask och plusgrader. Det är bara att ta det som det är. Det går snart över. Framåt maj eller så.  • Comments(4)//voff.pronoblem.se/#post1992