Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Än är det vinter kvar...

HundarnaPosted by Erika Nilsson Tue, February 19, 2019 18:21:27

… säger mor.

Det må vara någon sorts vårvintertemperatur ute, men det smälter knappast i någon racerfart för det. Vi klafsar runt på is, hård snö, grus, i vatten och lera. Labbarna gillar blött och kallt förstås. Grus, not so much.

Häromdagen hittade vi en snöfri backe att köra uppletande i, men i övrigt är det inneträning som fortfarande gäller för oss. Kanske att vi framåt helgen kan göra något på tomten eller spåra lite. Vi får se.

Idag delade vi i alla fall på en halltid med det ena aussiegänget. Selma och Bojan körde en rallykedja och Bojan dessutom fem minuters platsliggning samt en minuts kryp. Eller så.

Några av mina idéer i kedjan var lite bakdelskontroll (spiral höger på högersidan, 270 grader vänster på vänstersidan, 270 grader höger på högersidan), passa på att köra hindret när vi var i hallen samt träna några sidbyten.

Båda labbarna var toppenduktiga. Och inga problem med högersidan varken för Bojan eller Selma! (Ingen av dem är ordentligt grundtränad i rallylydnad från början så högersidan är ju svårare då.) Dock slog båda i skylten när vi gjorde helt om från varandra så där måste jag kolla hur nära vi ska gå skylten (mattes fel).

  • Comments(6)//voff.pronoblem.se/#post1987