Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Karaktärsdanande

HundarnaPosted by Erika Nilsson Sun, January 27, 2019 13:14:27

Även om Selma kanske inte leker så mycket med andra hundar längre, så är hon definitivt fortfarande nyfiken på dem, liksom på människor, och inte ointresserad av att ta kontakt. Det är samma med Bojan. (De är ju labradorer för tusan.)

I den lantliga miljö som sedan några år är hemma för oss så kan det vara i stillsammaste laget när det gäller den typen av vardagslydnadsutmaningar, så när jag ändå hade ett ärende åt det hållet så tog jag med mig hundarna till våra gamla hoods och gick en karaktärsdanande promenad. För även om det inte syns på dessa idylliska bilder så vimlar det av folk och fä där vackra dagar som igår.

Det blev en blandad kompott av koppelpromenad (vilket inte är vårt starkaste kort längre sträckor, så det var bra att träna på) och lössläppt här och var.

Tjusig grillplats som kommunen anlagt:

Till och med ved fanns att tillgå!

Telgehus, den gamla borgen där de en gång i tiden drev in skatter från förbipasserande fartyg:

Det går mycket lastfartyg förbi så det hålls alltid en ränna öppen så att fartygen kan ta sig fram:

Idag körde vi vidare på samma idé, dvs. uppsöka en relativt livlig plats. Denna gång gick vi kyrkrundan vid Måsnaren och stångade oss fram bland skid- och skridskoåkare. Intressantast tyckte Selma att de pulkaåkande barnen var och flåsade lite upphetsat, men vildare än så var inte labbarna. Matte nöjd!  • Comments(0)//voff.pronoblem.se/#post1978