Voff

Voff

Labradorerna Selma, Bojan och Majken


Bästa bästisarna

HundarnaPosted by Erika Nilsson Mon, January 14, 2019 13:23:34

Det verkar som att det bryts ben till höger och vänster här i krokarna, men så är det också fortsatt mycket halt. Just ett tunt snölager på is är inte det roligaste varken för två eller fyrbenta.

Tack och lov har jag uppdagat att det går alldeles utmärkt att promenera uppe i grusvägssystemet just nu. Där är lite mer snö och lite mindre is än på andra ställen häromkring och eftersom jag dessutom kränger på mig mina gamla icebugs (som funkar utmärkt, förutom att man blir blöt om fötterna om det är djup snö) så kan jag älga på riktigt bra. Och hundarna är ju naturligt dubbade.

Det går inte att säga annat än att Selma och Bojan är the perfect match. De delar ju samma intressen… ...och är oerhört lättsamma båda två.

I och för sig kan jag inte minnas att det någonsin har varit något gruff mellan hundarna i vår flock. Kanske beror det på att majoriteten har varit labbar. Retrievers ska ju kunna funka bra med andra hundar eftersom de är avlade för att kunna jobba med sina förare bredvid en massa andra hundar på jakt. (Ibland har jag träffat lite halvotrevliga jaktlabbar, men det är en annan femma, haha.)

Vår pudel var förvisso en katt bland hermelinerna, men han var ju så hjärtesnäll i flocken och dessutom hade han inte något vidare resursförsvar, så det var aldrig några problem i vår lilla grupp med honom heller!  • Comments(2)//voff.pronoblem.se/#post1973