Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Trickskväll

HundarnaPosted by Erika Nilsson Mon, June 18, 2018 12:25:09

Igår var jag wild and crazy och försökte mig på något med hundarna som vi aldrig har gjort förut. Vi var på en trickskurskväll och med en för mig ny instruktör dessutom. Det var inte för att jag tänker ge mig på freestyle utan för att jag ville få idéer till roliga tricks som förhoppningsvis dessutom kan vara nyttiga.

För att raskt sammanfatta det hela så var instruktören mycket trevlig och exceptionellt bra på att träna sina egna hundar (och med mjuka fina metoder dessutom), men jag tyckte upplägget var rörigt och förklaringarna svårbegripliga. Så jag fick inte mersmak för fler kurser just där.

Med oss hem fick vi ett häfte med enkla beskrivningar av hur man kan träna in lite olika tricks. Vi fick också litteraturtips, varav jag tycker att Anita Axelssons Tricks http://www.anitaaxelsson.se/produkt/tricks-som-aktivering/ verkar allra mest intressant för min egen del om jag skulle köpa en tricksbok. Och så fick vi tips om den här suveräna youtubekanalen (som jag senare kom på att jag redan har en länk till) https://www.youtube.com/results?search_query=kikopup&sp=SFDqAwA%253D .

  • Comments(4)//voff.pronoblem.se/#post1908