Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Ohundigt

HundarnaPosted by Erika Nilsson Mon, June 04, 2018 18:02:48

Diverse trevligheter har hunnits med denna helg, men inte många i hundarnas tecken. Det mest ambitiösa på hundfronten var språngmarschen med labbarna lördag kväll. Den kunde jag lika gärna ha låtit bli eftersom det trots skugga och kvällstemperatur inte fanns mycket kraft i mattekroppen. Det enda som fick mig att ta mig fram i joggande stil var hotet om att annars bli uppäten av de efterhängsna myggorna. Jag, som alltid har hävdat att jag älskar värme, har helt enkelt blivit tant. Fram för fesljumma sommarkvällar!

Idag var det dags att ta tag i hundbiten igen. Vi började dagen med gemensam promenad i svalare väder och sköna vindfläktar. Längden fick avgöras av hur Vippson orkade och det blev inte långt, tyvärr. Mycket rossligt.

Sedan åkte jag och labbarna till den lokala brukshundsklubben och tränade lydnad en stund. Rundade av med skogspromenad och lyckades precis undvika en massa barn som skulle springa Linaloppet just där. Ja, labbarna hade säkert tyckt att det hade varit kul att brottas med en massa skolungdomar, men nöjet vore nog mest på deras sida, så att säga.

På eftermiddagen tog jag med Bojan på Markus ridterapi, så fick Selma vara kvar hemma och softa med Vippe.

Årets första prästkragar minsann:  • Comments(8)//voff.pronoblem.se/#post1903