Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Fortsatt varmt

HundarnaPosted by Erika Nilsson Fri, May 25, 2018 17:21:25

Det somriga sommarvädret håller i sig med full kraft.

Labbarna och jag tar oss en springtur då och då, tidigt, innan värmen slår till allt för mycket. Sen får de doppa sig i sjön.

Vi går kyrkrundan. Med badstopp.

Tveta kyrka i sommarskrud.

Den fina allén som leder till kyrkan.

Vi går i skogen. Där är det torrt som snus, men Bojan hittar trots detta alltid ett gyttjigt dike att svalka sig i. Jag brukar faktiskt duscha av labbarna med trädgårdsslangen när vi kommer hem.

Vippson och jag har kommit igång med inhalatorn morgon och kväll. Den hunden upphör aldrig att förvåna mig. I och med att korvpåsen kommer fram så tar han det hela som ett uppdrag och är inte rädd alls! Jag tycker att han mår bättre inomhus, men ute är det ingen förbättring. Där rosslar han ganska rejält, trots korta promenader. Men vi har bara hållit på sen i onsdags, så jag ska inte döma ut behandlingen på något sätt ännu.

Idag hade Bojan och jag ännu en lydnadslektion för Lotta Linusson och jag har med mig en massa matnyttiga tips. Vi jobbade fritt följ (smita åt i helt om marsch, inte överarbeta med bakdelen i vänstersvängar och olika idéer för backandet), rutan (fasa ut targeten om möjligt, inte alltid ha band runt rutan), ställande (fortsättning på Lottas grundövning som jag inte riktigt kan beskriva enbart verbalt) och lite fix med apporteringen. Bojan kämpade fint i värmen!  • Comments(6)//voff.pronoblem.se/#post1900