Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Flängande

HundarnaPosted by Erika Nilsson Wed, April 11, 2018 19:27:21

Det blev för mycket flängande idag för att vi skulle komma iväg på årets, för oss, första träningskväll på klubben.

Oplanerat fick jag rycka ut och köpa en ny mobil då den andra åkte i backen igår och man fick vara glad om den överlevde natten. Tur att den var gammal och sliten. Och tur att dottern hängde med och hjälpte mig, för tekniska prylar ger mig tunnelseende. Också tur att man för en summa pengar kunde få hjälp av en teknisk snubbe i affären att föra över grejer från den gamla mobilen till den nya och starta igång skiten hyfsat smidigt.

Planerat fick jag sedan susa hem till ett on-line-möte med banken. Som av en händelse ger ekonomiska manövrar mig också tunnelseende. Tur att damen på banken var så tydlig och klar att jag nästan förstod allt vi kom överens om (fastän jag egentligen bara hade velat ropa: ”Bestäm du! Det blir säkert jättebra!” och sedan raskt runda av alltihop).

Oplanerat fick jag sedan susa till bilverkstaden för att byta en lampa på bilen. Bilverkstaden ger mig inte tunnelseende, bara en tom plånbok. 500 spänn för att byta en lampa! Men det var nödvändigt att få hjälp. Dagens moderna bilar kräver handgranat eller bilverkstad om man ska lyckas byta lamporna på dem och då känns ändå verkstaden lite smidigare.

Ja, sen hade jag även en del annat att göra, så vi reducerade planerna till träning på tomten, vilket var nog så uppbyggligt. Det räckte med att Bojan hörde tjejerna samtala i stallet hundra meter bort för att hon skulle glömma vad ”hit” är, så det var kanske lagom störning för dagen, när allt kom omkring. Hon är fortfarande ojämn som tusan, men så plötsligt blixtrar hon till och gör världens snyggaste moment.

Liten vilopaus i träningspasset och sen på’t igen!

  • Comments(5)//voff.pronoblem.se/#post1886