Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Äntligen!

HundarnaPosted by Erika Nilsson Tue, April 03, 2018 18:46:26

Fördelen med att det har varit så kalla nätter är att marken är frusen på morgnarna, så jag har kommit in med rena hundar efter första promenaden.

Men det har ju också gjort att det har töat förfärligt långsamt, även om processen har speedats upp de senaste dagarna. Idag hittade jag en torr, snö- och isfri vägbit nedanför mitt hus som jag och Bojan använde till lydnadsträning. Förutom att underlaget var ypperligt så hade vi publik! Även om hästarna är orädda så är de nyfikna och utgjorde således en alldeles utmärkt störning när vi tränade. Det gick fint för Bojan. Framför allt fritt följ stod på programmet, så klart, eftersom det fortfarande inte är något paradnummer men i alla fall mycket bättre än vad det har varit. Men vi körde också apportering, inkallning och sättande. Ni ser hur nära hästarna hon fick springa, men det var inga problem.

På min tomt hittade jag sedan den här lilla remsan där Selma fick träna rally. (Jag ville inte sätta upp några skyltar nere på vägen ifall det skulle komma bilar.)Som jag har längtat efter att kunna gå ut på tomten och träna! Visserligen var det bara en pytteliten yta som inte var knögglig av is och snö, men vi fick till jättebra träning ändå. Och imorgon är det utlovat regn. Efter det ska väl tomten vara avspolad och fin hoppas jag.  • Comments(2)//voff.pronoblem.se/#post1883