Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Tåliga typer

HundarnaPosted by Erika Nilsson Mon, March 26, 2018 18:48:25

Ute på öppna fält är det nästan snöfritt nu, men slasket frös till is i natt och det är glashalt på andra ställen, till exempel på min tomt där det ligger ganska mycket snö kvar. Det är ju inte utan att man börjar längta efter att kunna ställa upp några rallyskyltar där eller så. Men snart, snart så …!

Efter en synnerligen arbetsintensiv helg konstaterar jag som vanligt att mina hundar är ena tåliga typer som anpassar sig alldeles utmärkt efter vad som erbjuds, vilket de senaste dagarna har varit måttligt promenerande och några kortkorta träningspass för labbarna inne i vardagsrummet. Och mycket mer ensamtid än vanligt. Men hundarna tar det lilla lugna, slaggar och väntar på bättre tider.

Idag är det mer liv i luckan. Och minsann om inte Vippson har åkt på sleepover hos min dotter (som ju är hans favoritmänniska). Egentligen är han tämligen nervöst lagd och gillar att saker och ting är förutsägbara och inrutade, men de första rapporterna säger att det hela går alldeles utmärkt. Jag misstänker att allt blir roligt, bara hon är med.

Shake it, baby!  • Comments(2)//voff.pronoblem.se/#post1881