Voff

Voff

Labradorerna Selma och Bojan


Sibirisk kyla på ingång

HundarnaPosted by Erika Nilsson Sun, February 25, 2018 18:51:52

Det var tio minus på morgonens långpromenad och nu har metrologerna förutspått sibirisk kyla i veckan, så jag förmodar att temperaturen kommer att krypa ytterligare neråt. I detta läge hade det inte varit helt fel att ha ett elegant (och svindyrt) underställ i ull, den okliiga typen som har kommit på senare år. Eller varför inte yllesportstrumpor i samma stil.

Detta påminner mig om en bekant till mig som var tvungen att under en tid dela lägenhet med en person som han inte kände sedan förut. (Det är ju så som det kan bli i Stockholmsregionen när bostadsbristen slår till.) De här två herrarna visade sig inte lira särskilt väl. Kulmen nåddes när den andra personen utan att fråga slängde in min bekants tvätt i torktumlaren. I den blöta tvätten låg bland annat just ett antal sådana där eleganta yllestrumpor som efter omgången i torktumlaren förvandlades till pyttesmå, batongliknande grejer, något som inte direkt förbättrade stämningen!

Jag har varit en sväng upp till Sandviken och jobbat som en tok i helgen. Där var det vinter må ni tro. Jag såg en massa snö genom bilrutan både när jag körde dit och hem! Min dotter har varit jättesnäll och passat hundarna medan jag var borta. Det gick som vanligt alldeles stålande, även om Herr Pudel var en aning purken över att inte få hennes odelade uppmärksamhet. Han anser att hon är hans och absolut inte fåntrattarnas.  • Comments(5)//voff.pronoblem.se/#post1870